dimarts, 13 d’abril del 2010

Omoikaemasen

Mira dErsu_, necessites un tema. Amb aquest avui escric d'això i demà d'allò no vas enlloc. Si vols que siguin els grecs, doncs els grecs; si la literatura, doncs la literatura... el que sigui, però un tema. I sigues més amable, fes relacions socials, respon els comentaris, afegeix una llista de pàgines amigues, col·labora en totes les iniciatives populars que puguis, crea l'dErsusfera... i tingués més interacció amb els lectors, tracta'ls de tu, planteja enquestes, pregunta per les seves preferències, fes jocs, crea un premi, regala alguna cosa. Per l'amor de Déu, dErsu_, si ni tan sols la teva companya et llegeix. I fes servir un llenguatge més planer, frases curtes sense tantes subordinades. I els títols... oblida el japonès i pensa que un bon títol ho és tot. I posa fotografies, algun vídeo, i copia algun poema famós de tant en tant o la lletra d'alguna cançó que tothom conegui... però res de Toshitake Shinohara, que et conec, ni tampoc Wagner... si vols posar òpera que sigui Verdi, però mira d'evitar-ho. I de tant en tant mostra preocupació per causes nobles i planteja alguna acció solidària, encara que sigui inútil... però que sembli que ets d'esquerres i et preocupes pels altres...

Escolto, incrèdul, la xerrameca de l'enutjós setciències que seu al meu davant, fins que cansat de tantes insensateses pitjo el botó que obra la trapa de sota la cadira on seu l'irritant visitant, que tot seguit cau al pou sense fons que comunica directament amb el nucli incandescent de la Terra, un aliatge líquid de ferro i níquel a on, de ben segur, les seves opinions seran d'allò més benvingudes.

3 comentaris:

neus ha dit...

oh! però llavors no seríeu vos apreciat dErsu_ i els que us llegim en silenci i sense deixar pràcticament petja, perquè no sabem mai què dir, que farem? a mi m'agrada llegir-vos i no entendre-us i liegir-vos i entendre-us i no saber què dir en ambdos casos.
Però tot això ja veig que ho sabeu molt bé.

I ara no sé si sentir-me criticada...

Una abraçada!

Albert Lloreta ha dit...

bravo x1000 (sóc curt de paraules)

lola ha dit...

Posi, posi Wagner.I passsi de Verdi.
I, aquest personatge amb hipòtesis tan estrafolàries, que no surti de les calderes d'en Pere Botero, ja siguin geològiques o teològiques.