dijous, 4 d’octubre del 2007

Kochira wa Lopez-san desu

Mònica López, presentadora de la secció d’informació meteorològica dels telenotícies de Televisió de Catalunya, ha experimentat la ingravidesa.

Mònica López ha pujat a un avió a Bordeus, França. L’avió s’ha enlairat, ha tirat amunt amb gran verticalitat, ha aturat els motors, i tot seguit ha davallat quasi en picat. Dins l’aparell, per un breu interval de temps, la força de la gravetat ha estat de zero newtons. La maniobra parabòlica s’ha repetit unes trenta vegades al llarg del vol. Per poder pujar a l’avió, segons paraules de la pròpia Mònica López, ha estat necessari fer-se un electrocardiograma per comprovar l’òptim funcionament del cor, anar vestida amb una granota, prendre pastilles contra el mareig, i dur una ampolla d’aigua buida per a recollir l’orina d’una possible micció.

Avui, això ha estat notícia destacada a la Televisió de Catalunya, com a mínim als telenotícies migdia i vespre. Res d’estrany, si considerem que avui també ha estat notícia que Oleguer Presas, futbolista, ha pujat a un cotxe.

4 comentaris:

neus ha dit...

Quin gran nivell els TN... quin gran nivell! potser que a partir d'ara me'ls miri, veig que m'estic perdent grans coses...

Hanna B ha dit...

al pas que van aviat aconseguiran la fita de la zero audiència.
els del temps em maten particularment, amb les senves indissimulades ansies de protagonisme per acabar pronosticant erradament, per a quan un mapet-resum i prou?

Hanna B ha dit...

ja que no hi deixes dir res, no et diré que et llegim perquè tu t'ho vals :)

Unknown ha dit...

No són només els noticiaris, cada vegada hi ha més programes absurds, a TV3 i més anuncis en castellà. Tenm una tele que s'està "deconstruint".