dijous, 25 de gener del 2007

Watashi wa kenchikuka dewa arimasen

Jo no sóc arquitecte, per molt que un document que tinc desat dins una carpeta, a l’armari del rebedor, ho reconegui, i els meus clients, sempre escassos, s’ho pensin. Tampoc escriptor, encara que ompli mil papers amb una lletra diminuta, i d’altres, pacients, em llegeixin. Ni sóc cuiner, per moltes sopes i estofats que prepari. Tampoc alpinista, ni xofer, ni embriac, ni res.

Jo no sóc català, per molt que parli i escrigui en català, per molt que visqui i treballi a Catalunya. Encara menys sóc espanyol, tot i que un altre document, ben diminut, així ho afirmi. Ni sóc europeu, que ningú, tampoc jo, sap ben bé el que és. Ni grec, encara que a Utrecht un restaurant de cuina grega porti de nom el meu cognom. Ni tampoc sóc japonès, ni d’enlloc.

Jo no sóc hedonista, ni epicuri, per molt que cerqui, sempre, el plaer en tot, això és, l’absència de dolor. Ni estoic, encara que intenti fer bona cara enmig del desastre, i faci el que de mi s’espera, de vegades. Tampoc sóc cínic, ni irònic, ni sarcàstic, tot i el que diuen de mi, els altres, que no saben, ni ho sabran mai, qui sóc. Ni sóc platònic, doncs només crec en res.

8 comentaris:

Hanna B ha dit...

no som res, dersu. m'hi adhereixo, i llavors serem els que no som...

ecasual ha dit...

Saber-ho no és res, sinó molt.

.María. ha dit...

En cambio yo prefiero decir de mi que lo soy todo, aunque eso es como decir que en realidad no soy nada. Vaya enorme tópico.

neus ha dit...

Així doncs... qui o què ets dErsu_?

AiguaMel ha dit...

Ets i és molt, no et sembla?

Shh... ha dit...

segurament no és res....
però has escrit un post que m'ha entusiasmat, m'ha fet pensar i bueno... simplement, encara estic pensant en el que soc (si soc alguna cosa...)

Anònim ha dit...

no sóc...no sóc..
Yo tampoco ¿Y bien? ¡No tendremos que confederarnos!Es un alivio, quand même!
Maestro dErsu, mis respetos

Anònim ha dit...

De què serveix ser algú o d'algun lloc o d'alguna manera? Per coneixe'ns? Per conèixer què? Here you are!