dimecres, 10 de gener del 2007

Nani ga itai desu ka

...havent sopat, m’oblido de tot en notar una lleu cremor d’estómac. Lleu, però persistent, doncs l’endemà, en llevar-me, la cremor encara hi és. És per això que per dinar decideixo fer-me un brou ben lleuger, amb arròs, i prendre de postres una poma al forn. Però la cremor roman, i tot i que deixo de menjar avellanes, evito els condiments i rosego comprimits d’almagat, sembla que no hi ha res a fer.

Res a fer fins que tres dies després, havent sopat, m’oblido de la cremor en notar una lleu irritació a la gola. Lleu, però persistent, doncs l’endemà, en llevar-me, la irritació encara hi és. És per això que després de rentar-me les dents faig gàrgares amb una solució de iode. Però el malestar roman, i tot i que deixo de prendre sucs àcids, bec molta aigua i em poso jerseis de coll alt, sembla que no hi ha res a fer.

Res a fer fins que tres dies després, havent sopat, m’oblido de la irritació en notar una lleu punxada al genoll dret. Lleu, però persistent, doncs l’endemà, en llevar-me, la punxada encara hi és. És per això que decideixo baixar en ascensor i agafar el metro per anar a treballar, en lloc d’anar-hi a peu. Però la punxada roman, i tot i que em faig sedentari, sembla que no hi ha res a fer.

Res a fer fins que tres dies després, havent sopat, m’oblido de la punxada en notar una lleu cremor d’estómac. Lleu, però persistent, doncs....

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Hipocondriac que son de vegades,...

Oblida't, gaudeix,.. i tots els mal se't passaran

Mar ha dit...

Un cercle perfet: com les modes...

Anònim ha dit...

ja se sap, quan no és un all, és una ceba... això o que ens fem grans ;P

Anònim ha dit...

Tens una grapadora a mà? Si? Clava't una grapa al dit anular de la mà esquerra. No es un remei xinès. Es que mentre et fa mal el dit, l'estómac i el genoll estaran tranquils... ;)

neus ha dit...

Aquesta nit ho he vist clar... estava rumiant qui sap què i tot d'una m'ha vingut al cap el teu post.

Sempre hi ha alguna cosa que ens fa "oblidar" el que ens tenia ocupats fins el moment, fins que en surgeix una altra que ocupa de nou la nostra atenció... un peix que es mossega la cua i mentre això passa, anem acumulant "coses"...

M'agradaria apreciar dErsu_ ser capaç d'expressar-ho d'una manera més clara i precisa, amb el vocabulari que li pertocaria... però no en sóc capaç.

Salut! :*)

Anònim ha dit...

Oh... quanta raó té elur! tot i que, com a última opció dràstica, sempre et queda la grapadora i les seves variants igualment masoquistes...

Petó!

Sidlia ha dit...

dersu_ i si vas al metge?

ptonets.