dijous, 15 de maig del 2008

Kyō watashi no tanjōbi wa desu ka

Avui no he fet anys, però tant és. No és que m'agradi el dia del meu aniversari, tampoc que em disgusti, només que no acostumo a pensar-hi, doncs altres coses tinc al cap, com ara saber si l'home que camina al meu davant és un agent del Mossad. No, no és que ho sembli, però suposo que ja es tracta d'això, de no semblar-ho. És per això que sospito que ho pugui ser, perquè no ho sembla gens. I seguint aquest argument, de sobte em sé envoltat per agents del Mossad, doncs tothom que hi veig és un agent, en no semblar-ho. Però em desvio del tema: avui no he fet anys. O potser sí... ja els he dit que no acostumo a pensar en el meu aniversari, i potser sí que avui és el meu aniversari i jo no m'hi he fixat. De tota manera haig de dir-los que em disgusten les festes d'aniversari, encara més si són sorpresa, i en general tot tipus de festa. Els que em coneixen ho saben, i mai hi ha cap festa el dia del meu aniversari. I com que avui no hi ha hagut cap festa, és possible que hagi estat el meu aniversari. És el mateix argument que en el cas de l'agent del Mossad, que crec que està seguint a una noia que no sembla que sigui una terrorista islàmica, però que, en no semblar-ho, deu ser-ho. Tampoc m'agrada que em truquin per felicitar-me, ni que em felicitin sense trucar-me. I no, no és que em molesti fer anys, de cap de les maneres, doncs tant se me'n dóna fer anys. És, només, que no m'agrada despenjar el telèfon i sentir una veu que em diu, felicitats. També és cert que no m'agrada despenjar el telèfon, ni parlar per telèfon. En general, no m'agrada parlar, ni que sigui per escoltar a algú que em felicita. Tampoc m'agrada que em facin regals, doncs haig de donar les gràcies i no m'agrada donar les gràcies. A més, crec que fa pocs dies algú em fa felicitar, i des d'aleshores encara no ha passat un any, que és el termini habitual per celebrar un aniversari.

Com tot és confús els faré un resum: no convidin a cap agent del Mossad a cap festa d'aniversari. Dit això, jo no sóc un agent del Mossad, tot i no semblar-ho.

6 comentaris:

neus ha dit...

ja us podeu disgustar tant com vulgueu apreciat dErsu_, però jo us felicito, per l'aniversari? em sembla que no, perquè no sé quin dia és.
Ja veureu que quan la petita A comenci a felicitar-lo, canvia de parer i potser haurà d'escriure un post totalment oposat a aquest... o potser no.

Anònim ha dit...

Pues... no sé qué decir...

http://www.youtube.com/watch?v=CXwIyzulPsY

nur ha dit...

ho lamento, senyor dErsu_, jo també us dic Per molts anys. Tant me fa si és avui, va ser ahir o serà demà (personalment aposto per avui), us ho desitjo: que per molts anys us poguem llegir.

I estic d'acord amb l'elur, el dia que la petita A, després d'haver-vos felicitat amb pots de pinces o dibuixets infumables, un dia s'oblidi del vostre aniversari... aleshores potser trobareu a faltar que algú no us feliciti l'aniversari :)

Mar ha dit...

ajajajajja Ets un geni!!!!que n`ets de bO FELICITATS!!!!!

Isa Segura B. ha dit...

¡Ahora sí que me preocupé, porque me han traído un paquete-sorpresa con un traje de agente del Mossad sin tarjeta de felicitación!
¡Gracias por la sonrisa!
Saludos.

Antígona ha dit...

Parecer y no-ser, no-parecer y ser, no-parecer y no-ser, ser y parecer... Creo que después de Platón ya nunca llegó a estar clara la diferencia.

Pero en tu caso, sí, hombre, ¡sólo tienes que mirar el calendario!

Y por si acaso no te felicito. Sólo por llevar la contraria a la mayoría de tus comentaristas.