dimecres, 30 de juliol del 2008

Kochira wa Síssif-sama desu (IV)

Desvagat, assegut al sofà, contemplo com la petita A. agafa un drap de cuina i el deixa sobre una de les butaques de la sala, i com tot seguit el pren de nou i el porta al calaix on era fa un moment. Fet això el torna a prendre i el tornar a deixar sobre la butaca, d'on el pren de nou i el porta al calaix. Tot seguit cap a la butaca, després al calaix, butaca, calaix, butaca, calaix... així fins que la interrompo amb alguna niciesa, com ara canviar-li el bolquer o donar-li de menjar.

És aleshores que penso que potser Síssif no complia cap càstig, només que, un cop hostatjat a l'Hades i lliure d'obligacions, feia allò que més li plaïa, això és, arrossegar una enorme pedra d'alt d'un turó per deixar-la caure tot seguit pendent avall, doncs bé hem de fer alguna cosa per passar l'estona, ni que sigui passejar un drap de cuina d'aquí cap allà, arrossegar rocs amunt i avall, o teclejar sense solta ni volta. Tants caps, tants barrets.

2 comentaris:

Clara ha dit...

Vull pensar que sí.


Sinó...

"Tu eres lo que amas, no lo que te ame" ('Adaptation. El Ladrón de Orquídeas')

lola ha dit...

M'arrisco: la mare de la petita A no hi era, oi?
Si l'encerto, potser us interessi el "Fort-Da" freudià. No l'explico perquè és llarg, i al "google" ho expliquen millor que jo.

Lola