dimarts, 26 de maig del 2009

Mauritania ni imasu (VII)

Però l'evacuació russa no ha estat més que un parany. Agents de l'FBS m'esperen a la frontera amb el Kazakhstan, i aprofitant un descuit em disparen un tret al clatell. El Kremlin, però, anuncia que he estat mort per insurgents kirguesos, i aprofita la meva mort com a excusa per a intervenir al país. De passada, i com a corredor necessari per arribar al Kirguizistan, també ocupa bona part del Kazakhstan. A Pekín, però, veuen amb preocupació l'expansió russa i s'apressen a intervenir al Kirguizistan pel sud, doncs el consideren un coixí de seguretat vers el gegant rus. Iran, que com tothom ja sospitava ha desenvolupat l'arma nuclear, intervé en defensa dels musulmans del Kirguizistan, i Corea del Nord aprofita per llençar un míssil balístic sobre el Japó. En represàlia els Estats Units bombardegen Pyongyang, i al seu torn la Xina, tradicional aliada dels coreans, desferma el seu arsenal nuclear contra els Estats Units, que repliquen tot seguit amb l'ajut de Rússia, que té comptes fronterers pendents amb els xinesos de fa temps. De passada, i per no restar en fora de joc, l'Índia i el Pakistan es bombardegen mútuament, de manera que la confrontació nuclear s'estén i la humanitat resta anihilada, alhora que el planeta esclata en milions de bocins, doncs només faltaria que el món em sobrevisqués.

2 comentaris:

Antígona ha dit...

Así que al final todo retornaba a Nietzsche. Como tenía que ser con su eterno retorno:

"En algún apartado rincón del universo, desperdigado en innumerables sistemas solares centelleantes, hubo una vez un astro en el que animales astutos inventaron el conocer. Fue el minuto más soberbio y mentiroso de la historia universal. Pero, a fin de cuentas, sólo un minuto. Despuñes de respirar la naturaleza unas pocas veces, el astro se entumeció y los animales astutos tuvieron que perecer".

No creo que a Nietzsche le importara que en lugar de entumecimiento, se tratara de una guerra nuclear. Antes bien, esto vendría a corroborar mejor su "breve historia de los animales astutos que inventaron el conocer".

Un beso

marta ha dit...

ostres, quins escrits més bons i durs. llàstima que m'ha costat seguir-te, em falten coneixements de geografia i política