dimarts, 21 de març del 2006

Kore wa nan desu ka

Fins a mitjans del segle XVII hom creia que la llum estava formada per corpuscles, això és, per petites partícules emeses per focus lumínics, com ara el sol. Amb els anys, ves per on, la llum s’anà desmaterialitzant, lenta i pacientment, fins a esdevenir (a finals del segle XIX) una ona electromagnètica reconeguda per tota la comunitat científica. Avui en dia, però, els que hi entenen diuen que la llum pateix d’esquizofrènia, car per una banda es propaga gràcies a la seva condició d’ona, i per l’altra interactua amb el món físic gràcies a la seva naturalesa corpuscular.

Sembla complicat, però no ho és. El que és, és incognoscible i irrellevant. El que importa no és pas el sexe dels àngels, conèixer (empírica o ontològicament) si són mascles o femelles (ones o partícules), o quànticament hermafrodites; sinó saber que, en cas de sodomitzar (per evitar discussions bizantines) un missatger sobrenatural de Déu (un àngel, com si diguèssim), Déu nostre Senyor farà ploure del cel sofre i foc i serem anihilats, talment ho foren els (no per res dits) sodomites, ciutadans de Sodoma.

4 comentaris:

.María. ha dit...

Estoy recordando que un enviado de Dios, sobrenatural sin duda, va a celebrar una gran eucaristía en Valencia el 9 de Julio en un Encuentro Mundial de las Familias.
Ese mismo día está previsto que algunas parejas homosexuales se casen, también en Valencia, como protesta. ¿Donde lloverá el fuego de la cólera de dios?Yo estoy con los sodomitas, ja vorem.

Hanna B ha dit...

dersu, has vist la llum o t'ha tocat massa el sol? (o les brases..)

EQMEVD ha dit...

et vaig perseguint per la blogosfera. Bon trosset de xarxa on raure.

neus ha dit...

saps? qualsevol dia d'aquests es poden despertar els volcans que m'envolten i ja em diràs tu quina diferència hi hauria... prefereixo que em castigui la natura no pas un déu ple d'ira.